Plezier is onze voorwaarde!

Hier vindt u meer informatie over onze evenementen en de exacte data ervan.

Elke leidingsploeg stelt zichzelf ook even voor.

De onderstreepte naam in de rij is telkens de groepsverantwoordelijke.

Bij hem of haar kunt u steeds terecht met specifieke vragen.

KSA Nationaal

Groepen

sloeberleiding.jpg

Ben, Karen, Amélie, Britt, Ayla, Arno, Fleur, Vièra & Tristan

Sloebers

Eerste of tweede leerjaar? Maak je dan maar klaar. Beste Sloebers en Sloeberinnen, het jaar gaat beginnen en hopelijk hebben jullie er zin in. Elke zaterdag van 14u tot 17u zeggen we elkaar gedag, want dan staat de leiding paraat aan de Muylaertstraat (21). Tot dan!

lekas.png

Louise, Pieterjan, Lisa, Reine, Rune, Bengt, Mette-Marit, Merel, Freya & Robbe

Leka's

Zit jij in het jaar 3 of 4? Dan ben je klaar voor een jaar vol plezier. Afspraak zaterdagnamiddag aan het lokaal. Hopelijk komen jullie allemaal! Met je sjaaltje om je nek, zo ben je als Leka echt te gek.

241955187_387258803068114_4673628928410540193_n.jpg

Laura, Noa, Flore, Robbe, Esper, Lot, Lotte & Noor

Joro's

Jojo, jij Joro! Klaar voor dit jaar? Tuurlijk, want we hebben elkaar (en ons sjaaltje). Je vindt ons meestal op zaterdag daar (Muylaertstraat 21). Ben je 10 of 11 jaar? Hou je dan klaar, jij kastaar!

jimleiding.jpeg

Sara, Stef, Tim, Pauline, Robbe & Wout

Jimmers

Zit je in het eerste of tweede middelbaar? Dan hoor jij bij de mega coole Jimmers! Onze activiteiten gaan door op een vrijdag van 19u tot 22u, tenzij anders vermeld. Place to be? De Burcht! Dresscode? Uw hemd duhh! Be prepared voor zalige activiteiten.

simleiding.jpeg

Femke, Lotte, Meike, Stijn, Kobe & Jens

Simmers

Ben je van 2006 of 2007, maak je dan klaar om dik te raven. Steeds welkom van zeven tot tien, daarna hoeven we jullie niet meer te zien! Vergeet je hemd niet te dragen en stel jezelf zeker niet te veel vragen. In de burcht staan we altijd paraat, dat zegt ons tante Kaat. Welkom in je Simmer-jaar, nu is ons rijmpje klaar. Periodt, no cap!

Mic drop.

knimleiding.gif

Lars, Hanne & Ellis

Knimmers

Rozen zijn rood, Hemden zijn blauw. Tiebe, Ryan, Liam, Rune, Robbe, Marte, Yaron, Brent, Pieter en Jeff zijn lelijk. Dus kom nu maar gauw! <3 <3 <3

Evenementen

Startdag

10 september 2022

Kinderen vanaf het 1ste leerjaar t.e.m. jongeren van het 5de middelbaar zijn om 14u00 welkom voor een spetterende startactiviteit. Verzamelen doen we aan het KSA-lokaal in de Muylaertstraat (ook de oudere groepen). Een koek en een drankje krijg je voor 50 cent.

Om 17.00u zijn alle ouders vrijblijvend welkom op het infomoment in het lokaal. Terwijl de kinderen nog volop met hun nieuwe leiding aan het spelen zijn, zullen we informatie geven over de algemene werking, de activiteiten, de kampen en alles wat u nog moet weten. Uiteraard is er ook tijd voor vragen. Iedereen is welkom.

Cafe KSA

Vrijdag 16,

zaterdag 17 &

zondag 18 september 2022

Naar jaarlijkse gewoonte zetten wij onze shelter opnieuw op achter de kerk tijdens het kermisweekend. Heerlijke bieren, tal van ludieke randactiviteiten en 's avonds gezellige optredens in onze grote tent. Zie Facebook!

Vuurkorvenavond

14 oktober 2022

Benieuwd naar de kampfoto's van uw kleine rakker, zin in heerlijke pastasauzen of gewoon goesting om uw gat eens te komen warmen? Op deze gezellige avond hebben wij het allemaal. U hoeft niet te reserveren voor de pasta

Tienerfuif

TBA

Fuifbeesten van Lokeren en omstreken, de tienerfuif komt er weer aan op vrijdag 22 februari 2020!

Dit jaar: Schuimeditie! STAD Lokeren en KSA Eksaarde slaan de handen in elkaar om er weer een onvergetelijke avond van te maken!

Al diegene die deze fuif al hebben meegemaakt weten dat deze niet te missen is. 

Tienerfuif

Apocalypse

TBA

If you don't know us by now yet, then get ready for the craziest party of Lokeren. Last year, you guys partied, drank and danced the Evil Spacecats right back to their planet! But they are back, and they are stronger. So gear up for the ultimate night and come party with us!

Apocalypse

Klein kamp

17 t.e.m. 19 februari 2023

Om de kleinsten (Sloebers, Leka's en Joro's) al even te laten genieten van het kampgevoel trekken wij er 3 dagen en 2 nachten op uit. Bij de boekjes vindt u meer info omtrent betaling en andere praktische zaken zoals het adres en de uitdrukkelijke datum.

Quiz

TBA

Waar houdt een jeugdbeweging zich zoal mee bezig? Sport en spel natuurlijk! En niet alleen voor de kindjes. Vanavond is iedereen die ingeschreven is welkom om zijn kennis nog eens te testen. Verrassingsbieren zullen aanwezig zijn!

Café de burcht

TBA

Café De Burcht als aftrapper van de zomervakantie tijdens het weekend van 1, 2 en 3 juli. Bij ons kan je heel het weekend terecht voor een drankje en een hapje.
Met rustige achtergrondmuziek en sfeerverlichting, maken we er iets gezellig van. 

Zie Facebook!

Groot kamp

11 t.e.m. 21 juli 2023

Het evenement van ons werkjaar waar iedereen naar uitkijkt. 10 dagen plezier voor Joro's, Jimmers en Simmers; 6 dagen voor Sloebers en Leka's. Waar we dit jaar heen gaan en het thema waar het allemaal rond draait is nog een groot geheim, maar plezant wordt het zeker. Wanneer de tijd rijp is, komt de leiding persoonlijk het kampboekje met meer informatie aan uw deur brengen.

logo KSA Eksaarde_wit_RGB-notext.png